Ürün İçeriği
İçindekiler : Un,yumurta,nişasta,süt,irmik,sadeyağ,şeker,fıstık,su ve tuz.
Dayanma süresi : Yazın 3 , Kışın 5 gündür.
Öneriler : Tüm ürünlerimizi yemeden önce içindeki sadeyağın doğal olması nedeni ile hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları : Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.
Baklavanın M.Ö Ortaasya’da hamurların arasına kuru meyveler koyarak üretildiği bilinmektedir 17. yüzyıllarda ise Filistinde üretilip Osmanlı padişahlarına ikram edilen baklava daha sonra Halebê getirilip saray baklavası Adını almıştır daha sonra Gaziantep’e getirilen baklava burada daha lezzetli olduğu kanaatine varılıp Gaziantep baklavası olarak halk arasında dillere destan lezzet tüm ülkeye yayılmıştır günümüzde de görüldüğü üzere Gaziantep baklavası coğrafi işaret tescillidir Akaroğlu baklava olarak Gaziantep baklavasını sizlere ilk günkü gibi ilkel şartlarda hijyen ortamlarda üretilen baklavamızı Dünyanın her köşesine ulaştırmaktayız.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.